Thursday, November 27, 2008

Kosmaj treking


Jucerasnji treking preko, i u podnozju Kosmaja verovatno ne bi bio toliko interesantan bez snega koji je pao vece uoci trekinga i dao posebnu draz ovom i ovakvom treningu.

Tako smo ja i Blazo juce napravili 22 kilometara sa preko 900 metara uspona po snegu za 157 minuta. U prvih 120 minuta nisam imao nikakvih problema i trening je bio prava relaksacija. Trcali smo u laganom ritmu koji nam je obojici odgovarao. Onda, na putu od 7kt ka 8kt i do cilja, koji je trajao 36 minuta konstantnog uspona lagano sam ostajao "bez goriva" da bih zavrsio trening totalno fizicki iscrpljen. Onako gladni i smrznuti, uleteli smo "k'o gladna godina" na ELP-ovu benzinsku stanicu na autoputu i brzinom svetlosti redom tamanili sve sto imaju na meniju - corba, glavno jelo, salata, kolaci, kafa, koka-kola, voda... GLAD!!!
Sve u svemu, bio je ovo odlican, pravi zimski trening - jedan od onih kojih se ucesnici rado secaju, i kakvih ce biti jos ove zime.
Kako da objasnim ljudima da ne gledam domaci reallity-show "SURVIVOR" jer spram nekih mojih treninga, slicnih ovome juce, taj show je decja igra...




No comments: